Cu toții avem haine, bijuterii sau chestii prin casă pe care nu le mai folosim. Pe acestea, ar fi bine dacă s-ar putea să le vindem, ca să recuperăm o parte din banii dați pe ele. Dar, acum, cu tehnologia asta, vânzările s-au mutat online și le poți face de acasă dacă ai la dispoziție un calculator sau un telefon. Așa că, dacă vrei să-ți vinzi lucrurile de care nu mai ai nevoie pe net, și ca să ai și succes, trebuie să pui un anunț inteligent, clar dar și amuzant. Încearcă să pui poze clare, de aproape și de departe, din cât mai multe unghiuri, și apoi urcă informațiile pe diverse site-uri de vânzări. Te rog să nu te limitezi doar la chestiile mărunte. Există o întreagă piață și pentru case, mașini, terenuri sau alte chestii scumpe, iar cumpărătorii (clienții) nu vor întârzia să apară. Aplicațiile de buy&sell (vânzare-cumpărare) nu sunt numai pentru cei care au câte ceva de vândut din casă. Dacă ești un mic antreprenor care vrea să își extindă afacerea, îți recomand să intri și pe aceste segmente de piață. Vei ajunge la mai mulți potențiali clienți interesați decât ți-ai putea imagina.

Deci, dacă ai de vândut chestii, postează anunțuri pe următoarele aplicații Android. Toate sunt gratuite.

  1. OLX

OLX.ro – Anunțuri gratuite este printre cele mai bune platforme de vânzare online din țara noastră. Are categorii bine puse la punct și poți opta inclusiv pentru promovarea anunțului contra cost, însă publicarea anunțurilor este complet gratuită.

2. Wish

Wish – Shopping Made Fun este o platformă de cumpărături cu prețuri foarte ieftine. Găsești, printre altele, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, electronice, accesorii, toate la prețuri reduse. Are și opțiunea de a cumpăra sau a vinde.

3. Ebay

eBay este numele de referință în domeniul micului comerț online. Poți cumpăra și vinde orice dorești, din toate colțurile lumii, atâta timp cât e legal. Nu e recomandat pentru chestii scumpe, precum imobiliare sau mașini, însă chestiile ieftine se vând rapid.

4. Facebook Marketplace

Facebook are o secțiune denumită Marketplace integrată în aplicația pentru Android. Aici îți poți posta anunțurile de vânzare, însoțite de poze, preț și date de contact. Noua dimensiune comercială a aplicației social media Facebook îți permite să scapi de lucrurile nedorite din casă sau să îți extinzi mica afacere.

5. Amazon

Amazon este cea mai mare companie de comerț online cu amănuntul. Aici poți vinde orice. Absolut orice. Însă, de preferat ar fi să pui prețuri de entry-level ( prețuri scăzute) pentru că cele mai vândute produse sunt cele cu prețuri scăzute.

Care credeți că este cea mai bună platformă pe care v-ați vinde lucrurile de care nu aveți nevoie? Scrie-mi la comentarii și vei fi răsplătit 😉

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments