În fiecare an, după lansarea lui CS din 2012, am promis că mă las de gaming. Însă, dacă mă uit peste titlurile de anul acesta în materie de gaming, nici în perioada următoare nu cred că se va întâmpla acest lucru.

Astfel, m-am gândit să fac un articol despre 15 jocuri video pentru PC&PS care vor avea release-ul anul acesta.

  1. Cyberpunk 2077

Acum că au terminat lucrul la excelenta serie The Witcher, cei de la CD Projekt Red lucrează intens la Cyberpunk 2077, care va fi lansat pe 19 noiembrie 2020. ”Povestea are loc în distopie Night City, o lume deschisă cu șase regiuni distincte. Jucătorii își asumă perspectiva pentru prima persoană a unui mercenar personalizabil numit V, care poate dobândi abilități în hacking și mașini, un arsenal de arme la distanță și opțiuni pentru luptă corp la corp.” , spune WIKIPEDIA.

2. Resident Evil 3

După ce Resident Evil 2 Remake a fost un succes atât financiar cât și îndrăgit în egală masură de gameri și critici, Capcom nu a stat mult pe gânduri și a pregătit un remake și pentru al treilea titlu al seriei, care va fi lansat pe 3 aprilie. ” Jocul este setat în Raccoon City în timpul unei apocalipse zombie cauzată de un focar al virusului T, creat de compania farmaceutică Umbrella Corporation . Pe 28 septembrie 1998, fostul membru al serviciului special de tactică și salvare (STARS) Jill Valentine, este atacat în apartamentul ei de un bioweapon inteligent creat de Umbrella, cunoscut sub numele de Nemesis , care încearcă să o ucidă pe ea și pe toți membrii rămași ai STARS la scăpare. ” , a afirmat WIKIPEDIA.

3. Doom EternalInițial planificat pentru noiembrie 2019, continuarea lui Doom 2016 a suferit o amânare. Reboot-ul seriei Doom din 2016 a fost perfect, iar Eternal promite că ridică ștacheta și mai sus cu un gameplay alert și o brutalitate nemaiîntâlnită. Iadul a fost deschis pentru vizitare în 20 martie 2020. ”Jucătorii preiau încă o dată rolul Doom Slayer , un războinic antic care luptă cu forțele demonice ale Iadului , dintr-o perspectivă în primă persoană . Jocul continuă accentul predecesorului său pe lupta „push-forward”, încurajând jucătorul să angajeze agresiv inamicii pentru a dobândi sănătate, muniție și armură. Jucătorul are acces la diferite arme de foc, cum ar fi arma de luptă, Super Shotgun, tun greu, lansatorul de rachete, rifle cu plasmă, BFG 9000 și Ballista.” , a afirmat WIKIPEDIA.

4. Halo Infinite

Deși se cunosc puține detalii despre noul Halo, este foarte posibil ca acesta să fie lansat de sărbatori odată cu noua consola Xbox. ” Halo Infinit este un viitor first-person shooter joc video, co-dezvoltat de 343 Industries și SkyBox Labs , publicat de Xbox Game Studios pentru Microsoft Windows , Xbox One și Xbox Seria X .  Jocul urmează să fie lansat ca titlu de lansare pentru Xbox Series X la sfârșitul anului curent și este a șasea intrare principală a seriei Halo , și al 14 joc în general. , ne-a declarat WIKIPEDIA.

5. Dying Light 2

Dead Island a fost o serie de genul love it or hate it. Personal, mie mi-a plăcut foarte mult. După Dead Island, Techland a trecut la next level și a lansat Dying Light de care efectiv nu mă mai săturam, urmat de un suport extins și conținut gratuit pentru jucători.  Evident că succesul s-a tradus într-un sequel, pe care îl așteptăm cu toții ca pâinea caldă. Mi-a plăcut foarte mult ce au declarat cei de la Techland într-un interviu: ”Nu e nevoie de suprafețe mai mari în jocuri, ci suprafețe mai bogate în conținut și activități.” Jocul se va lansa cândva anul acesta.

6. Watch Dogs: Legion

Watch Dogs a fost o serie de care am stat departe și personal voi sta în continuare. Cu toții știm povestea cu primul titlu al seriei, rețetă a la UbiSoft. Deși al doilea a ”spălat” păcatele primului, nici măcar nu am fost curios să-l încerc. Legion pare să fie un titlu mai interesant totuși, unde Brexit-ul joacă un rol important. Acesta a fost lansat pe 6 martie 2020 și în prezent se bucură de o popularitate destul de mare.

7. Death Stranding

De la creatorul seriei Metal Gear Solid, Death Stranding a fost unul dintre titlurile lansate în 2019 pe PS4 care te bagă în ceață tot mai tare cu fiecare trailer nou lansat. Fan Curier, cum îmi place mie sa-i spun, a fost lansat în 2019 pe 18 noiembrie iar acum, în 2020 jocul are peste 2.000.000 de utilizatori.

8. Vampire the Masquerade Bloodlines 2

Primul joc al seriei a fost lansat în 2004, și a fost unul cu foaaaaarte multe bug-uri. Cine putea să treacă peste aceste neajunsuri, a descoperit un joc extraordinar și a devenit în timp un cult-classic. Partea a doua a jocului, să sperăm că mai bine finisată ca prima va fi lansată cândva anul acesta.

9. Wasteland 3

Al treilea joc din seria apreciata a celor de la inXile, Wasteland 3 este un RPG turn-based ce va fi lansat pe 28 august anul acesta. Acesta va fi inclus in Xbox Game Pass Ultimate încă din prima zi.

10. Microsoft Flight Simulator

Un candidat serios pentru cea mai bună grafică a anului 2020. La fel ca Wasteland 3, cei care dețin Xbox Game Pass Ultimate vor primi titlul gratis. Momentan încă nu se știe când va fi lansat jocul însă se preconizează undeva prin toamna acestui an.

11. Warcraft 3: Reforged

Remake-urile si remaste-urile sunt foarte la moda, asa că Blizzard nu putea ignora acest aspect. Warcraft 3 primește un astfel de ”tratament”, iar Reforged va conține atât Reign of Chaos cât și The Frozen Throne. Jocul este disponibil din 28 ianuarie anul curent.

12. Half Life: Alyx

Nu este nici Half Life 3, nici Half Life 2: Episode 3, este doar Alyx. La 13 ani de la lansarea lui HL2: Ep2, cei de la Valve în sfârșit i-au ascultat (partial) pe gamers și oferă un nou titlu în seria apreciată universal. Alyx este un titlu VR, care promite o campanie single-player de o lungime considerabilă. Lansarea jocului s-a desfășurat în luna martie anul acesta.

13. Gears Tactics

Brandul Gears of War se extinde, odată cu el și numele: din Gears of War a rămas doar Gears. Gears 5 lansat în 2019 a păstrat rețeta seriei atât ca perspectiva cât și ca gameplay, dar Tactics va fi un titlu tactic, după cum îi spune și numele. Genul turn-based pare să primească tot mai multa atenție în ultimii ani. Lansarea a fost pe 28 aprilie iar cei care dețin Xbox Game Pass Ultimate îl vor primi și pe acesta! 🙂

14. Marvel’s Avengers

Vă spun sincer, nu m-a impresionat deloc ce am văzut din acest joc pana acum și probabil voi aștepta mult până să-i acord o șansă, asta dacă notele și recenziile de la gameri nu vor fi extraordinar de pozitive. Aș fi preferat să văd un joc cu supereroi în stilul filmului Logan: mai intim și diferit. Avengers a fost lansat pe 15 mai 2020.

Și ultimul, 15. Godfall

Godfall a fost anunțat recent și va fi distribuit de Gearbox Software, cunoscuți pentru seria Brothers in Arms și Borderlands. Deși nu se cunosc multe detalii despre joc, trailerul inițial arată unic și promițător. Jocul se va lansa cel mai probabil în iarna acestui an.

Lista momentan se termină aici. Dacă am ratat vreun titlu „greu” poți să-mi atragi atenția în comentarii 🙂

SURSĂ TOP : ArenaIT

 

 

 

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments