1. MESSENGER

Messenger, este este o aplicație gratuită de mesagerie instantanee realizată de Facebook INC și lansată pe data de 9 august 2011.

2. Whatsapp Desktop

Whatsapp este este o aplicație gratuită de mesagerie disponibilă pentru Android și alte smartphone-uri. WhatsApp folosește conexiunea la Internet a telefonului pentru a permite utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media, și să-și apeleze prietenii sau familia. WhatsApp poate fi accesat și folosit deasemenea și pe calculatoare, atâta timp cât telefonul utilizatorului rămâne conectat la internet, în timp ce este folosită aplicația pe PC.

3. Pinterest

Pinterest, Inc. este o societate de social media și o companie de aplicații mobile. Pinterest este un startup care operează un sistem software conceput să descopere informații pe World Wide Web folosind imagini și, la o scară mai mică, GIF-uri și clipuri video.

4. iTunes

iTunes este o aplicație software, prezentată pentru prima dată de către compania Apple la 10 ianuarie 2001 în cadrul Macworld Expo din San Francisco, utilizată pentru redarea și organizarea fișierelor muzicale audio și video.

4. DTS Sound Unbound

DTS, Inc. (inițial Digital Theatre Systems ) este o companie americană care produce tehnologii audio multicanal pentru film și video. Cu sediul în Calabasas, California , compania și-a prezentat tehnologia DTS în 1993, în calitate de concurent de calitate superioară la Dolby Laboratories , încorporând DTS în filmul Jurassic Park (1993).

5. Netflix

Netflix, Inc. este o companie americană, cu sediul central în Los Gatos (California). Fondată în 1997 de către Reed Hastings și Marc Randolph. Venitul primar al companiei se bazează pe abonamentele de streaming video, oferind o bibliotecă de filme și programe de televiziune, inclusiv cele produse în cadrul companiei.

6. Spotify Music

Înființată în 2006, compania oferă în principal o platformă de streaming audio , platforma „Spotify”, care oferă muzică și podcast-uri restricționate DRM de la case de discuri și companii media. Ca serviciu freemium, caracteristicile de bază sunt gratuite cu reclame sau videoclipuri muzicale automate. Funcții suplimentare, precum ascultarea offline și ascultarea fără comerț, sunt oferite prin abonamente plătite.

 

7. Cool File Viewer

Un vizualizator de fișiere este un software de aplicație care prezintă datele stocate într-un fișier de calculator într-o formă prietenoasă pentru om. Conținutul fișierului este afișat în general pe ecran sau pot fi tipărite . De asemenea, pot fi citite cu voce tare cu ajutorul sintezei vorbirii .

8. Microsoft TO DO List

Microsoft To Do este o aplicație de gestionare a sarcinilor bazată pe cloud . Acesta permite utilizatorilor să își gestioneze sarcinile de pe un smartphone, tabletă și computer.

9. Zoom Rooms

Zoom Video Communications, Inc. ( Zoom ) este o companie americană de tehnologie a comunicațiilor cu sediul central în San Jose, California . Oferă servicii de videotelefonie și chat online prin intermediul unei platforme software peer-to-peer pe bază de cloud și este utilizat pentru teleconferințe , telecomunicații , educație la distanță și relații sociale .

10. Raw Image

Un Raw Image a camerei conține date procesate minim de la senzorul de imagine, fie al unei camere digitale, al unui scaner de film pentru film sau al unui alt scaner de imagine .

11. Movie Maker 10

Windows Movie Maker (cunoscut anterior drept Windows Live Movie Maker, cu nume de cod Sundance[1]) este un program freeware dezvoltat de Microsoft pentru crearea sau editarea filmelor, precum și publicarea lor pe SkyDrive, Facebook, YouTube sau Flickr. Conține generic, încetinitor, vedere alb-negru, derulare rapidă a cadrelor etc.

12. Instagram

Instagram este un serviciu online de photo-sharing, video-sharing și rețea socială care oferă utilizatorilor posibilitatea să încarce poze și video-uri, să le aplice filtre digitale, și să le distribuie pe o varietate de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr și Flickr. A fost creat de Kevin Systrom și Mike Krieger, și a fost lansat în octombrie 2010.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments