1. The floor is lava

 

Totul este normal până când un alt jucător strigă ” The floor is lava” și tu în 2 nano-secunde trebuie să te arunci undeva… oriunde doar să nu stai pe podea pentru că dacă te atinge ”lava” ai ieșit din joc. După părerea mea, acest joc este ideal pentru zilele ploioase sau când te plictisești.

2. Baba oarba

Cu toții am jucat jocul. Fie afară cu prietenii, fie la școală cu colegii. Este un joc acum uitat deoarece acum toți se joacă pe calculator. Însă, la un moment dat în trecut acesta era cel mai popular joc.

3. Lapte gros

Acest joc defapt trebuia să fie locul 1, deoarece este chiar cel mai popular joc ( pe lângă baba oarba, desigur), mai ales în rândul adolescenților. Pentru cei 0,0001% dintre cei care nu știu ce înseamnă jocul, vă explic acum. Acesta se joacă în minim 5 participanți. Jocul nu prea se poate explica din motive tehnice 🙂 de aceea vă las în continuare o fotografie care explică mai multe..

 

4. De-a v-ați ascunselea:

Probabil cel mai jucat joc al copilăriei din toate timpurile. Cu toții am auzit de el și cu siguranță l-am jucat de cel puțin 1K de ori.

5. Rațele și vânătorii

Acest joc este fără dar și poate cea mai distractivă metodă de a face sport. Jocul dezvoltă ținta, precizia atenția și abilitățile strategice.

6. Șotron

O altă modalitate foarte distractivă de a face sport și implicit de a slăbi. Teoretic, practic este o distracție nemaipomenită. Și nu doar că ne distrăm, dar ne și dezvoltăm abilitățile de precizie și atenția.

7. Țară țară vrem ostași

Cel puțin odată am jucat acest joc în care noi, niște ostași plecați pe câmpul de luptă 🙂 trebuie să cucerim cetatea adversă.

8. Leapșa

O activitate foarte buna pentru copiii plini de energie. Dezvolta foarte bine atenția, viteza de reacție, abilitatea de a respecta reguli și este foarte distractiva. Se poate juca oriunde și oricând.

9. Omul negru

O activitate în care jucătorii își dezvoltă spiritul de atenție, învață să numere, învață să respecte reguli și se distrează.

10. Ț.O.M.A.N.A.P

Vă mai aduceți aminte de Ț.O.M.A.N.A.P din copilărie ?

Ț = țară
O = oraș
M = munți
A = apa
N = nume
A = animal
P = plantă

 

Bineînțeles, mai sunt și alte jocuri însă astea-s prioritare în listă. Dacă mai știi și altele, nu uita să ne scrii la comentarii 🙂 🙂

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments