Glonțul pierdut
365 de zile
În ritmul muzicii
Păcatul
Ordinul secret
Bucharest nonstop
S-a nascut o stea
Queen of the south
Dinastia
Overlord

  1. Glonțul pierdut


”Acuzat de omor, un mecanic genial cu trecut infracțional trebuie să dea de urma unei mașini dispărute în care se află dovada nevinovăției sale: un glonț.”, a declarat Netflix. Acest film durează 1h și 33 minute și face parte din categoria Filme Polițiste.

2. 365 de zile

”O femeie îi cade victimă unui șef mafiot, care o ține prizonieră și îi cere ca într-un an să se îndrăgostească de el.”, a declarat Netflix. Acest film ține 1h și 54 minute și face parte din categoria filmelor romantice.


3. În ritmul muzicii


”După ce ratează o audiție pe Broadway, o dansatoare egoistă revine acasă fără chef și acceptă să antreneze o echipă de copii inadaptați pentru o competiție importantă.” , a declarat Netflix. Filmul durează 1h și 49 minute și face parte din categoria filmelor cu adolescenți.


4. Păcatul


”Într-un mic orășel din New York, un polițist chinuit de trecut caută explicații pentru o crimă șocantă, în timp ce se luptă cu propriii săi demoni.”, a declarat Netflix. Serialul a apărut în anul 2017 și, momentan, sunt doar 3 sezoane. Acesta, face parte din categoria serialelor americane.


5. Ordinul secret


”Hotărât să răzbune moartea mamei lui, un student jură credință unui ordin secret și se trezește prins în războiul dintre vârcolaci și practicanții magiei negre.” , Netflix. Filmul a apărut anul trecut și are doar 2 sezoane. Acesta, face parte din categoria serialelor TV canadiene.


6. Bucharest Nonstop


”De la schemele mărunte la evadările planificate, viața mai multor adulți disparate se intersectează într-un magazin de comoditate de toată noaptea condus de un proprietar observant.” , Netflix. Acesta durează 1h și 30 de minute.

7. S-a născut o stea

”O cântăreață aspirantă începe o relație pasională cu un muzician veteran, dar pe măsură ce cariera ei prinde avânt, viciile lui îl trag la fund.”, Netflix. Filmul durează 2h și 15 minute.


8. Queen of the south


”Forțată să lucreze pentru un cartel care i-a ucis recent iubitul, Teresa se bazează pe abilitățile ei, pe un prieten loial și pe un caiet misterios pentru a supraviețui.” , Netflix. Acest serial este apărut momentan doar în 4 sezone și face parte din categoria dramelor TV.

9. Dinastia

”Dușmănia dintre familiile Carrington și Colby pentru controlul averilor și al propriilor copii continuă în această readaptare a popularei și clasicei telenovele.” , Netflix. Momentan, serialul este apărut doar în 3 seriale și face parte din categoria tot a dramelor TV.


10. Overlord


”În ajunul Zilei Z, un grup de soldați americani pornesc într-o misiune în spatele liniilor inamice. Secretul supranatural pe care îl descoperă întrece orice coșmar.” , Netflix. Filmul durează în jur la o oră și 50 de minute și face parte din categoria filmelor de război.

Daniel Nastasă

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments