Magazinul Microsoft este locul din Windows unde poți să găsești aplicații pentru Windows 10 și Windows 8.1. Multe dintre aceste aplicații sunt dezvoltate să funcționeze la fel de bine pe dispozitive cu ecrane tactile precum și pe calculatoare tradiționale, care folosesc un mouse și o tastatură. Magazinul Microsoft a evoluat mult și numărul de aplicații disponibile este în creștere. Încă nu are la fel de multe aplicații ca Magazinul Play de la Google sau ca App Store-ul de la Apple, dar are totuși destul de multe aplicații utile și de calitate. Multe dintre aceste aplicații sunt gratuite și pot fi descărcate și utilizate de către oricine. Dacă nu ai încercat încă Magazinul Microsoft, verifică lista noastră cu cele mai bune aplicații pentru Windows 10 și Windows 8.1:

1. Facebook

Aplicaţia oficială Facebook arată și funcționează foarte bine. Îți oferă toate opțiunile de care ai nevoie pe această rețea socială. Poți să postezi mesaje, fotografii, clipuri video, poți să dai „check-in”, poți să vezi lista de noutăți, ș.a.m.d. Desigur, poți și să dai Like sau să partajezi lucruri, cum ar fi pagina noastră de Facebook Adolescenteen_News. 🙂

2. VLC

Sunt o mulţime de aplicații de redare media disponibile pentru Windows şi VLC este disponibilă ca aplicaţie desktop de foarte mult timp. De asemenea, este unul dintre programele care şi-au creat o reputaţie prin capacitatea lor de a reda orice fel de fişier media, video sau audio, indiferent de cât de neobişnuit este formatul său. VLC este versiunea universală a aplicaţiei tradiţionale VLC pentru desktop şi funcţionează foarte bine. Are inclusiv suport pentru subtitrări, o opţiune mai rară pentru un player media dezvoltat să funcţioneze pe ecrane tactile.

3. Spotify Music

Spotify este un serviciu de streaming online care îți oferă acces la un catalog uriaș de muzică. Poți să îți asculți cântecele preferate pe aproape orice dispozitiv, inclusiv pe PC-ul, laptopul sau tableta ta cu Windows 10. Aplicația te lasă să asculți orice muzică îți place, te ajută să găsești muzică pe gustul tău, folosind topuri, categorii și liste de redare personalizate. Face toate aceste lucruri gratuit. Partea negativă este că trebuie să asculți și reclame din când în când. Dacă vrei să scapi de ele, să îți poți descărca muzica favorită și să ai acces la sunet de calitate mai ridicată, trebuie să îți faci un abonament.

4. TuneIn Radio

Dacă îți place să asculți radio, atunci ar trebui să încerci TuneIn Radio. Aplicația îți oferă posibilitatea de a asculta radio în direct, precum și podcast-uri. Oferă liste cu peste 100.000 de posturi de radio AM și FM de peste tot din lume, inclusiv posturi de radio specializate și împărțite pe categorii despre orice te interesează: muzică, știri, sport și așa mai departe. Dintre toate aplicațiile de radio pe care le-am testat în ultimii câțiva ani, TuneIn s-a dovedit întotdeauna ca fiind cea mai bună.

5. OneNote

OneNote de la Microsoft este una dintre cele mai bune aplicații pentru notițe. De asemenea, este disponibilă pe toate platformele majore: Windows, Android, Mac și iOS. Este o aplicație disponibilă peste tot, gratuită și include o mulțime de opțiuni. Poți să creezi note care includ text, imagini, tabele, hărți, desene și lista continuă.

Crezi că mai era ceva de adăugat? Scrie-ne la comentarii!!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments