Vara asta a fost cea mai ”frumoasă” vară din ultimii câțiva ani. Am primit ce-i drept vacanță mai repede decât trebuia (nu că ne-ar deranja 😁) dar am mai primit pe deasupra și o carantină de toată frumusețea. Însă, președintele țării s-a gândit puțin și la noi așa că după starea de urgență aia frumoasă a venit și vremea în care am putut ieși din case la propriu, adică starea de alertă. Odată cu relaxarea restricțiilor, mall-urile, cafenelele și restaurantele au fost pline ochi.

Am întrebat câțiva adolescenți pe unde își petrec ei cel mai mult timp în oraș. În urma analizării răspunsurilor lor, am ajuns la concluzia că mall-ul și ștrandul sunt cele mai vizitate locuri din oraș de către adolescenți. Mall-urile, după spusele celor întrebați sunt foarte aglomerate în zilele de sărbătoare, când toți merg la cumpărături,  dar și pentru o gustare la zona de foodcourt. Unii dintre adolescenți spun că preferă locurile mai retrase și anume scările de bloc pentru că, spun ei, sunt un loc perfect pentru a te întâlni cu prietenii și nu costă nimic. Alții optează pentru terase mai puțin aglomerate unde muzica este bună. Drumețiile pe munte sunt și ele la mare căutare în zilele însorite, mai ales că sunt la doi pași de oraș. Cozla, Pietricica sau Cârlomanu, pot fi escaladate atât la picior cât și cu mașina, fapt ce îndrumă cât mai mulți tineri la aventură.

Tu ce loc preferi pentru ca să ieși cu prietenii? Scrie-ne în comentarii !!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Costi Muraru

De vină pentru toate prostiile din România este președintele!?!? Să fim serioși! O autoanaliză nu ar strica fiecăruia dintre noi.