Dacă stai la fel de mult pe TikTok ca și mine, probabil că știi deja despre ce e vorba. Se pare că adolescenții de pe această aplicație au dezvoltat o simpatie față de fiul președintelui Statelor Unite ale Americii. Puștiul are 14 ani și deja e la fel de înalt ca și tatăl său…și să nu mai spun că e și foarte frumușel :)) Cred că pe lângă faptul că pare o persoană bună, oamenii au fost atinși și de comportamentul său față de alte persoane.

Sursă foto:abcnews.go.com

Utilizatorii de pe TikTok postează video-uri cu haștagul #SaveBarron cu speranța că cineva chiar îi va lua în serios și il vor salva pe Barron din Casa Albă. Ei bine, aceste video-uri au peste 27 de milioane de vizualizări pe platformele de socializare și majoritatea conțin poze cu puștiul și un mini monolog al creatorului prin care își exprimă admirația față de băiat. Din puținele videoclipuri în care s-a lăsat văzut, Barron a lăsat impresia că nu este de acord cu acțiunile tatălui său și că respectă foarte mult femeile și iubește bebelușii. Ceea ce a fost un maaaare plus în ochii oamenilor.♥

S-a creeat chiar și o petiție în acest scop, de a-l salva pe Barron, care a strâns 15.000 de semnături înainte să fie ștearsă!! Crazy right?

Uitați aici niște videoclipuri ca să vă faceți o idee despre ce vorbesc 😉

 

@coochi3lips

this felt depressing writing down😖 #fyp #barrontrump #savebarron2020

♬ i don’t feel part of the world anymore – itssvd & Shiloh Dynasty

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments