Deoarece Instagram pare să pună accent pe comerțul virtual, acesta mai nou, testează o serie de instrumente noi de cumpărare in-stream și a adăugat extensia magazinelor și a etichetelor de cumpărături.

După cum a subliniat un expert în Social Media pe contul său de Twitter, unele conturi de Instagram au acum capacitatea de a adăuga în descrierea postării un tag către un produs iar când acesta este accesat să te redirecționeze către vânzător.

Instagram a testat în cursul zilei de ieri, 24 iunie 2020 această nouă funcție cu un grup mic de conturi din întreaga lume, iar de astăzi, funcționlitatea este disponibilă majorității conturilor.

Dacă ești creator de modă, de bijuterii sau ești un vânzător de haine, parfumuri, etc., această nouă funcționalitate este un plus foarte mare pentru tine pentru că, prin această funcție vei determina utilizatorii Instagram să cumpere de la tine!

De menționat este faptul că întreprinderile pot utiliza deja aceste etichete de cumpărături, care apar în descrierea postărilor, dar acest lucru ar permite, în esență, utilizatorii să se dubleze, oferindu-ți un alt link clic pentru fiecare postare.

Dacă te-am entuziasmat și vrei numaidecât să utilizezi această nouă funcție trebuie să îți spun că etichetele de cumpărături nu sunt disponibile pe scară largă. Aceastea vor deveni mult mai accesibile după ce compania va selecta magazinele care să poată fi taguite.

Un alt aspect de care trebuie să țineți cont la această nouă funcție este aceea că Instagram va pune în momentul selectării magazinelor foarte mult accent pe produse, prețuri și calitatea lor, dar și de recenziile utilizatorilor și câte taguri a primit magazinul tău.

Așa că, dacă vrei ca magazinul tău să fie inclus în lista magazinelor ce pot fi taguite, scade prețurile, crește calitatea produselor și fă parteneriate plătite cu persoane celebre care să îți dea tag în postare.

Ce părere ai despre această nouă funcție? Scrie-ne la comentarii!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments