Felicitări utilizatorule device! IP-ul tău a câștigat (1) Cadou Google!

În fiecare Vineri selectăm aleatoriu 10 norocoși utilizatori ai device, o dată pe zi pentru a primi un cadou (Premiu Garantat!) de la Google. Acest cadou este în mod exclusiv doar pentru clienții operatorului nostru de telefonie mobilă în Piatra Neamț! Acesta este felul nostru de a îți mulțumi pentru suportul continuu afișat pentru produsele și serviciile noastre.”

Sună incredibil de frumos, nu? Parcă prea frumos pentru a fi adevărat. Și asta nu e tot, dar am reușit să fac niște poze la următoarele pagini:

Și din curiozitate am încercat să le fac jocul și am răspuns la acele întrebări pe care le vedeți în poza de mai sus, care apropo erau mult prea simple. Și apoi mi-a apărut asta:

M-am oprit din joacă în punctul în care mi-au cerut datele personale pentru că pnm, cine își dă adresa și restul datelor pe orice site sau la orice ocazie.

Ce v-ar putea induce în eroare este numărul extraordinar de mare al comentariilor care spun că și-au primit comanda, pun poze cu telefoanele lor scumpe și cu următorul comentariu: „Mulțumesc din suflet Google! Am primit comanda și este adevărat, recomand cu încredere!”

Bullshits. Comentariile alea sunt puse tocmai ca să te convingă pe tine să ai încredere în acest premiu și să-ți dai detaliile personale. Plus că majoritatea au și viruși care fură tot ce ai în calculator, laptop, telefon etc. Deci nu vă bucurați atât de tare când câștigați așa ceva, dacă e prea frumos și prea simplu, e clar că nu e adevărat, e un scam…la fel ca dublarea alocațiilor 😉

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments