Băi, deci efectiv morrr când văd ce oameni sunt la conducerea țării și cred că și mai tare mă oftic când știu că populația din România a ales numai „inteligenți asimptomatici” care, nu mă înțelegeți greșit, sunt inteligenți, dar nu arată niciodată:(( Șiii… după cum ați văzut și în titlu, azi vorbim despre comunitatea LGBT, mai precis, cum le sunt încălcate drepturile.

Dar pentru început, vreau să vedeți o definiție clară a ce înseamnă LGBT- „GBT (mai nou LGBTQ sau LGBTQ+) este un acronim care se referă la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală și intersexuală. Utilizat încă din anii ’80, termenul LGBT este o adaptare a acronimului LGB, care inițial înlocuia expresia „comunitate gay”, în care multe comunități nu se puteau regăsi. Utilizarea modernă a termenului trimite la diversitatea identităților sexuale, fiind folosit pentru oricine care este non-heterosexual și nu exclusiv pentru cei care sunt lesbiene, gay, bisexuali sau transsexuali. LGBT este atât de prezent încât a fost adoptat de majoritatea centrelor comunitare LGBT și de către mass-media în multe țări vorbitoare de limba engleză.” (Wikipedia)

Sursă foto:https://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Gay_Pride_Flag.svg

Acum că aveți o idee despre ce vorbesc, vreau să știți că respect absolut orice opinie și oricând puteți să mă contraziceți sau să-mi dați dreptate în secțiunea de comentarii. Iar ceea ce voi spune în continuare este o părere personală, dar în același timp știu că majoritatea adolescenților gândesc la fel.

Nu fac parte din această comunitate și nu cred că voi ajunge să fac, iar fff multe persoane m-au întrebat dacă sunt pro sau contra. Ca să vezi, când oamenii întreabă alb sau negru, eu zic gri. Nu știu cum să vă spun, dar este dreptul unui om să-și trăiască viața așa cum vrea, bineînțeles, atât timp cât nu încalcă legea…. Și că tot veni vorba de lege, minunații noștri conducători s-au decis să adopte un proiect care presupune ca referirile la identitatea de gen să fie interzise în școlile și universitățile din România. Adică după ce le iei dreptul la căsătorie și la o viață normală, fără discriminare, faci asta!? Nu mă miră că au început să se semneze petiții contra acestui proiect, e total incorect, iar dacă eu aș fi în locul lor, m-aș simți mai mult decât atacată!! Aaaah, dar stați să vedeți cum sună!!! Deci s-a interzis asta mai exact : „activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași”.

Cred că noi, în calitate de viitor al acestei țări, ar trebui să fim mai open minded!! Adulții au trăit alte vremuri, cu alte practici, ei sunt mai tradiționaliști și cu greu mai acceptă o schimbare de genul. Noi trebuie să îi educăm când vine vorba de subiectele de actualitate, care ne privesc până la urmă și pe noi. Și să nu mai spun că trăim într-o lume unde Biserica a existat practic dintotdeauna și nu ar trebui să vă așteptați ca ea să fie ok cu asta, bine, cel puțin în România. La noi trebuie să mai treacă încă 300 de ani ca să se normalizeze totul. Și să vă mai spun că LGBT-ul nu este un trend!!!! A existat și sigurrrrrr va exista de acum încolo oricâte legi ar da unii homofobi.

Nu uitați, dacă am omis ceva sau a fost ceva ce nu v-a picat bine, aveți oricând secțiunea de comentarii ca să vă exprimați liber 😉

1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments