Ne distrăm noi cât ne distrăm, dar unele subiecte sunt atât de serioase încât este MUSAI să discutăm despre ele. A auzit toată lumea sper de revolta din America, după ce un om de culoare a fost omorât cu bună știință de un polițist, care se întâmpla să fie alb. Ce e drept, lumea noastră se confruntă de mult timp cu rasismul, dar abia acum au început să apară revolte la nivel global. Deci se pare că trebuie să se întâmple ceva grav ca oamenii să înceapă să-și spună punctul de vedere.

Și totuși de ce „Black lives matter”?? De ce nu „All lives matter”? Nu mă înțelegeți greșit, rasismul este o problemă gravă și nu sunt de acord ca oamenii să fie discriminați, dar în același timp ei luptă pentru egalitate, iar motto-ul pe care l-au ales defavorizează oamenii de alte culori. Dacă aș fi fost în locul lor, ca să păstrez impactul pe care au vrut să-l creeze, aș fi venit cu sloganul „Black lives matter too!”.

Sursă foto: https:profimedia

Odată cu această revoluție, au început să apară și postările negre, simple pe Instagram, Facebook și Twitter, prin care oamenii își arătau suportul comunității de negri și foarte multe persoane publice au început să iasă la protestele din ce în ce mai violente postând poze din centrul acțiunii. Dar bineînțeles că nu toate comentariile și părerile au fost pozitive și susținătoare, pentru că mereu există cineva care este și contra. Iar imediat cum au aflat de infracțiunile pe care le făcuse George Floyd, aceștia l-au condamnat, iar odată cu el, întreaga comunitate. Iar asta, din punctul meu de vedere, nu e ok. Adică acel om nu merita ce i s-a întâmplat, a fost omorât de un polițist care NU avea absolut niciun drept de a decide asupra vieții altei persoane.

Pe de altă parte, protestatarii au reușit să exagereze și cu asta, distrugând afacerile și clădirile oamenilor!!! Pentru că până la urmă cu ce au greșit ei? Am să pun o poză fff celebră ca să vedeți „victimele colaterale” ale protestelor. ->>

Photo: SHAWN THEW (EPA-EFE)

Sunt foooooooaaarte curioasă cum gândesc și alții, așa că mi-ar plăcea la nebunie să vă simțiți liberi să va exprimați punctul de vedere în comentarii!! :))) Dacă s-ar face un protest în Piatra, ați merge?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Român

(Rom)anian lives matter?