Există de ceva timp această modă printre noi, care presupune, după cum ați văzut și în titlu, tatuajele și piercing-urile. A apărut aproximativ acum un an și sunt tot mai mulți adolescenți care preferă să se exprime în acest fel. Norocul nostru că în ultimul timp societatea nu mai vede aceste acțiuni ca pe o delicvență ci ca pe un lucru normal să spunem, forțând puțin nota😅. Și totuși de ce le facem? Un răspuns simplu și clar este că așa simțim noi, așa ne place și asta vrem să experimentăm. Mă rog, un adolescent poate opta pentru un tatuaj abia după ce împlinește 16 ani și nici atunci nu poate merge pe cont propriu, are nevoie de aprobarea tutorelui legal până împlinește 18 ani. Și mi se pare foarte ok, pentru că părintele are rolul de a se asigura că nu face o greșeală care îl va costa în viitor.

Piercing-urile reprezintă alt mod de exprimare, care nu este musai permanent, pentru că poți oricând să scoți bijuteria și să vindeci locul. Acestea se pot face aproape peste tot și la fel ca și tatuajele au și ele istoria lor. Multe multe triburi făceau astfel de piercing-uri în scop spiritual (cea mai veche mumie găsită in 1991 avea 50 de tatuaje și găuri în urechi). Iar în cazul în care nu credeați că sunt oameni care dețin efectiv recordul mondial pentru cele mai multe piercing-uri, sunt aici să vă spun că sunt. Elaine Davidson deține acest record, având peste 10.000 de bijuterii, „Îmi place la nebunie să fiu așa!! Este distractiv și nu aș renunța la modul în care arăt. Unii oameni se uită la mine și cred că este o mască. Dar mie îmi place la nebunie!”

Sursă foto:elai

Ce părere ai despre acest trend? Secțiunea de comentarii este făcută special pentru tine ca să îți spui opiniile, nelămuririle, obiecțiile, aprecierile 😛.

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments