Ce se întâmplă cu lumea? Cine nu a auzit de noile trenduri?! Pentru acel 0,01% din populația de teenagers care nu știe despre ce e vorba, am să las un link mai jos care sper să vă lumineze: https://haotik.ro/aplicatia-tik-tok-un-trend-printre-cei-tineri/ Buuun și totuși nu mulți știu ce înseamnă cu adevărat, așa că ne-am gândit să vă arătăm cum stă treaba.. 😊

SOFTGIRL

Este o persoană foarte sensibilă, timidă, care se comportă foarte drăguț  cu cei din jurul ei, într-un mod foaaaarte feminin. Iubește accesoriile drăguțe și fine, precum lănțișoarele simple din argint, sau celebrul colier cu scoici albe.

Sursă foto: https://ro.pinterest.com/pin/308567011969062231/

Makeup~ iubește să poarte blush(de obicei roz sau peachy-un portocaliu pal), e “dependentă” de lipgloss-ul transparent, iar iluminatorul (highlighter)  joacă un rol ESENȚIAL pentru a forma look-ul acesta de softgirl.

Stil~ topuri drăguțe, fustă specifică purtată în tenis, blugi largi, șosete albe scurte și teniși

Emojis ~ 💌☁️🍑🌧🕊💘🌸🍓🐇🍒

EGIRL

O persoană tânără, fată sau băiat, care folosește internetul într-un mod activ și care este de obicei numit Emo, datorită modului său de a se îmbrăca. Este mare fan de anime-uri si gaming și încearcă mereu să atragă atenția pe social media.

Makeup: foarte închis, cu inimioare sub ochi

Stil: haine largi, șosete lungi, ghete negre(toate de culoare închisă) iar cel mai reprezentative sunt lanțurile la gât sau la pantaloni.

Sursă foto: https://shoptery.com/blogs/aesthetic-news/egirl-outfits

E clar că cele două stiluri sunt TOTAL opuse, dar trebuie să știți că nu doar fetele se regăsesc în aceste două stiluri!!!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments