Anul ăsta sigur va rămâne în istoria lumii ca cel mai nașpa an, care a distrus tot ce a prins, inclusiv planurile noastre. Dar mă rog, după nașpa tre să vină și mișto și s-a lansat filmul ăsta, „365 de zile”. Care e un fel de „50 Shades of Grey” doar că polonez și care vă spun sigur că face victime în rândul adolescentelor. ;)) În filmul de 2 ore este vorba de un membru al mafiei siciliene, Massimo, care se îndrăgostește de o femeie foaarte frumoasă, care trăiește o viață plictisitoare alături de un iubit nesimțit. Massimo devine obsedat de Laura și o răpește, dându-i timp 365 de zile să se îndrăgostească de el. „Scenele de sex i-au adus popularitatea „365 de zile” este controversat din numeroase puncte de vedere, de la povestea de iubire suspectă, care are la bază răpirea, sechestrarea, hărțuirea sexuală și emoțională sau sindromul Stockholm, și până la numeroasele scene de sex care i-au adus comparația cu seria „50 Shades”. (Orange)

Și cum rețelele de socializare preiau tot ce este in trend-uri, TikTok a făcut și el acest lucru, iar așa haștagul #365Days este absolut peste tot!! Iar utilizatorii aplicației folosesc acest haștag în video-urile în care se filmează urmărind filmul, un fel de BEFORE and AFTER, știți ce zic?

Ahhh și mai știți că ziceam că face victime printre adolescente? Da, păi nu mă refeream la film musai :))) Actorul care îl joacă pe Massimo este Michele Morrone, un actor italian superr sexy. Fetelor, vă las –> Instagramul <– lui în caz că va trebuie ;). Oricum, acum le va fi și mai greu băieților să se ridice la standardele fetelor, iar acea vorbă cu „dacă tu nu arăți ca Leonardo DiCaprio, nu te aștepta să arăt ca Ariana Grande” se va schimba în „dacă tu nu arăți ca Michele Morrone, nu te aștepta să arăt Anna Maria Sieklucka” (actrița care o joacă pe Laura).

Am fost superrr surprinsă când am auzit că el mai și cântă!!! Și cântă fff mișto și senzual cumva, exact ca melodiile din „50 Shades of Grey”. Dacă plănuiești o întâlnire mai specială cu iubitul/iubita, melodiile lui sunt perfecte. Alea și de la Two Feet. ;))

Mi-aș fi dorit să vă pot pune muzica lui în fundalul acestui articol, dar poate în altă viață…totuși vreau să vă pun niște link-uri care să vă ducă direct către canalul lui de yt și de ce nu, niște poze cu el, în caz că nu l-ați mai văzut până acum.

Sursă foto: Instagram
Sursă foto: Instagram

Uhhhh ce mișto că poate fi și elegant și sportiv în același timp!!! Sunt superrrr curioasă ce credeți voi și cum vi s-a părut filmul, eu una l-am vizionat cu mare plăcere :)) Și cred ca italienii vor fi în centrul atenției pentru tot restul anului!!!!

4 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments