Cum toții ne așteptam. Samsung procedează exact în stilul Apple și va scoate din cutie încărcătorul.

La Samsung se procedează ușor diferit. Va începe de anul viitor să elimine încărcătorul din pachet dar doar de la anumite telefoane. Discutăm despre segmentul entry level (telefoane cu un preț scăzut) și mid-range ( telefoane cu un preț de buget). Adică, cel mai probabil va include toată seria A de la Samsung.

În cazul în care vă întrebați de ce Samsung recurge la această metodă, avem și un posibil răspuns la această întrebare. Telefoanele entry și mid-range nu sunt atât de pretențioase la încărcare, iar încărcătoarele pe care le ai deja acasă sunt mai mult decât suficiente.

Sau. Unele modele vin în pachet cu încărcător de 25W dar ele suporta încărcare la 45W, deci eliminarea încărcătorului din pachet nu face altceva decât să-ți ofere șansa să alegi de la bun început un încărcător bun și „să nu mai poluezi planeta cu încă un încărcător”.

Sunt tare curios cum vor reacționa clienții lor care aleg să cumpere un telefon Samsung entry sau mid-range. Parca la telefoanele scumpe nu este așa o mare supărare că nu mai ai încărcător în pachet și putem presupune că îți permiți să mai arunci câțiva euro pe unul bun. Dar clientul care alege un smartphone de buget s-ar putea să fie foarte supărat și cu siguranță nu vrea să mai arunce niște bani în plus pe încărcător.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments