OnePlus Nord a reușit cu siguranță să atragă foarte multă atenție, imediat după lansarea lui OnePlus 8. Varianta Nord trebuia să ofere un echilibru în piață și implicit să ofere fanilor companiei o opțiune de mijloc. Cumva poziționat intre dispozitivele de top și cele din gama medie, livrat la un preț ceva mai mic.

În ciuda faptului că are un preț de pornire mai mic de doar 399€, OnePlus Nord încă reușește să ofere un pachet destul de bunicel pentru banii plătiți. Avem odată un Snapdragon 765G capabil de 5G, până la 12GB de memorie RAM și un ecran de 90HZ. Toate acestea vin împreună cu o configurație a camerei suficient de buna. Acest lucru ne-a făcut să ne întrebăm dacă compania a făcut sacrificii în altă parte, pentru reducerea costului de producție.

Zack Nelson, omul din spatele canalului de youtube JerryRigEverything, nu mai are nevoie de introducere. De fiecare dată când avem nevoie de un test de durabilitate, ne vom îndrepta atenția direct spre el. Deși testele pe care le oferă sunt departe de utilizarea reala, este totuși bine de știut dacă telefonul tău poate supraviețui sau nu. Ei bine, în testul său de durabilitate al lui OnePlus Nord, telefonul din păcate nu a supraviețuit.

Poți viziona videoclipul lui Zack mai jos.

Această problemă se datorează structurii de rezistenta a telefonului. În loc să opteze pentru o structura metalica, OnePlus a decis să utilizeze un cadru din plastic cu finisaj metalic pe deasupra. Poate fi considerata o tactica înșelătoare? Poate, însa producătorul a trebuit să taie undeva din costuri.

În timpul acestui test de durabilitate, OnePlus Nord sfârșește mai întâi îndoit, apoi cadrul se crapă și în final ecranul cedează, transformând telefonul în ceva complet inutil. Din nou, tipul de forță aplicat aici este întâlnit foarte rar. În realitate, cel mai probabil nu o să vă confruntați cu această situație.

SURSA: ZONAIT.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments