Beauty Face este una dintre acele funcții care în mod indirect strică un selfie. Chiar dacă rolul funcției este să te facă să arați mai bine, Beauty Face te face sa pari mai mult ca o jucărie. Google va elimina aceasta funcție din Android 11.

Ideea de Beauty Face este buna la baza, dar în realitate arați ciudat. Poza devine nenaturală, se pierd detalii și uneori geometria feței poate să difere. Google a decis ca pe Android 11 să nu mai ofere această funcție în standard și obligă producătorii de smartphone-uri să nu o mai integreze.

Practic, nici un telefon și nici o aplicație de cameră foto nu ar trebui sa mai aibă Beauty Face.  Google a modificat regulile de compatibilitate și a menționat destul de clar că dispozitivele nu trebuie să modifice în nici un fel fețele din fotografii prin efecte sau prin modificarea geometriei. În standard, nici un producător de telefoane nu trebuie să ofere Beauty Face chiar dacă este vorba despre eliminarea unui coș enervant de pe față. Nici măcar atât. Ce păcat…..😒 😞 😔

Huawei și Samsung sunt campioni la Beauty Face și tare mă bucur să văd că această funcție va fi eliminată. Din păcate pe Huawei nu are cine să-i oblige căci această regulă este valabilă doar pentru telefoanele care au serviciile Google și partenerilor Google.

Unele guri spun că de vină pentru eliminarea acestei funcții ar fi tehnologia ”deepfake” ce poate acționa în timp real.

SURSA: Arena IT

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments