Salutări din nou! Astăzi, 10 august 2020 îl avem ca invitat pe Alessandro Chiriac. Acesta are 15 ani iar de 4 ani face Karate și de 3 face YouTube. Cariera sa în industria YouTube-ului a început prin postarea regulată de vlog-uri, iar de acum ceva timp Alessandro s-a axat pe altă nișă și anume rap-ul: ”Am început să fac YouTube din 2017 iar de acum ceva timp am început să pun pe canal și rap.” El a început să facă rap deoarece simte că poate să își exprime sentimentele mult mai bine, prin intermediul muzicii: ”De mic, de pe la 8-9 ani compuneam poezii, iar în octombrie 2015 am dat de un tip care m-a încurajat și susținut astfel încât să am curajul să îmi fac publică prima mea melodie.” Momentan Alessandro a renunțat la rap deoarece dorește să se reinventeze și să treacă la o altă nișă a rap-ului: ”Am renunțat pentru moment la a face rap pentru a mă reinventa. M-am săturat să compun piese triste.

SURSA FOTO: instagram.com

Are parte de hate? – ”Da. Am parte de hate, și asta mă motivează. Atât timp cât ai hate, înseamnă că ești pe drumul cel bun. Sunt de părere că haterii sunt oamenii de nivel mediocru, adică oamenii care te urăsc pentru că ai făcut ceva bine și ei nu pot face asta.

Faza este că Alex (așa cum îi spun prietenii) depune foarte mult efort pentru creațiile sale muzicale până să fie gata de publicare. Mai întâi se face beat-ul, pe care îl face ori singur, ori îl ia de pe net, după se fac versurile, iar atunci se caută un beat care să se potrivească pe versuri, după se înregistrează vocea iar mai apoi se pune toată creația într-un program de editare foto-audio-video pentru a pune o poză ca fundal pentru melodie. Tot acest proces durează 1-2 zile. Iar, pe lângă asta, Alex mai face și Karate, unde a obținut centura galbenă cu tresă verde. Deci practic, lui nu îi mai rămâne timp de nimic. Dar asta nu îl supără ci din contră, îl face fericit: ”Îmi place că nu mai am timp de nimic. Așa nu mă plictisesc.

SURSA FOTO: YouTube.com

Mult mult succes, Alex!! Și când vei deveni celebru să nu uiți de noi, ăștia mai mici😜.

Dacă știți adolescenți din Neamț care vor să-și dezvolte micile business-uri sau ești chiar tu unul, nu ezita să ne dai mesaj!!! Sprijinim orice adolescent care mai face și altceva decât statul la serialeee!!!🤪

REDACTARE: Daniel Nastasă

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments