În perioada adolescenței, cică începem să vrem să fim mai independenți, iar asta explică dorința unora dintre noi de a avea propria sursă de bani. Așa o fi, dar lăsăm adulții să găsească explicații la comportamentele noastre, iar noi ne focusăm pe ce este mai important. Pe bani.😎  Sunt destule modalități prin care îi poți obține, iar dacă ești cât de cât inventiv, poate fi chiar distractiv!!

Handmade-uri

Dacă te pasionează lucrul manual și ai și îndemânare, poți oricând să te apuci de așa ceva. Bijuterii, haine, unelte sau ce mai vrei tu. E o mini afacere foarte mișto, relaxantă și amuzantă dacă îți place ce faci. Trebuie să mai înveți doar cum să le mai și vinzi… și voila! Poți ruga părinții să te ajute, să îți dea sfaturi despre cu ce preț să le dai, cum să obții un profit, să îți faci un buget și tot tacâmul. Dacă totuși părinții tăi nu te pot ajuta, am aici un articol pe care l-ai putea folosi ca și inspirație.

 

Shop my closet

Asta este o altă idee mișto care a apărut de curând printre tendințele adolescenților. Acest mini business constă în efectiv vinderea hainelor! Un fel de second-hand doar că pe internet. Poți vinde orice haină pe care nu o mai porți sau de care te-ai plictisit și…boom…faci alți bani. Acum, din câte am văzut, această afacere se desfășoară mai ales pe Instagram și sunt cu miile de astfel de conturi care fac verzișori în acest mod.

Sursă foto:mihaelagurau

Designer de website-uri

Chiar dacă la început nu știi cu ce se mănâncă, s-a inventat Youtube-ul și poți să te informezi și să urmărești diferite tutoriale ca să te prinzi cum funcționează. Iar după ce înveți, ușor ușor poți începe să faci și bani. E un job super fain pentru că poți lucra și de acasă, la orice oră îți dorești, iar veniturile sunt destul de drăguțe 😏….poate..150-200 de euro pe un site de genul nu sună rău😁. Zic și eu…

Sursă foto:wordpress

Babysitter

Am văzut multe filme în care adolescenții primeau bani ca să stea cu pușlamalele altora, deci e posibil să îți meargă și ție. Deși dacă nu ești destul de matur, nu știu câți părinți ți-ar încredința copiii, dar se merită să încerci. Poți lua 5 lei pe oră și cam asta e…cred😅.

Reviews video

Pur și simplu te filmezi dând recenzii la niște produse, postezi pe Instagram, Facebook sau Youtube, iar restul ar trebui să vină de la sine. E ca și cum ai face vlogging, dar câștigi din reclamele Google, prin Google AdSense. Și normal că dacă vei începe să fii cunoscut, brand-urile îți vor da produse ca pe urmă să le dai review-uri.😜

Meditator

Dacă te pricepi la o materie anume, poți oricând să dai meditații celor mai mici ca tine, contra cost. Poți lua 10 lei pe oră, ajutându-te atât pe tine, cât și pe cineva care chiar are nevoie de aceste meditații.✍️

Asistență

Știți adolescenții ăia pe care îi găsiți prin mall-uri sau pe la evenimente și se țin morțiș de tine să le iei fluturașul din mână? Păi da, de acum ia flaierul acela și nu-l mai refuza, că acei copii chiar iau bani pe numărul de fluturași împărțiți!! Totodată poți realiza sondaje sau poți să participi la evenimente ca hostess.

Dogsitter???

Babysitter doar că în locul unui copil să fie un câine!😅 Nu știu dacă există o denumire pentru acest job, așa că l-am transformat eu un pic. Mă rog, v-ați prins deja cum merge așa că nu mai are rost să detaliez.

 

A găsit cineva alte metode de a face bani când ești copil?? Ne-ar plăcea să adăugăm ideile voastre la această listă. Uite, noi, de exemplu, am deschis un site pentru adolescenți ca să ne ocupăm vara, iar dacă vrei să faci și tu la fel, contactează-ne pe Instagram, Facebook etc.👇 👅

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments