TikTok a ajuns într-un timp foarte scurt cea mai descărcată aplicație de pe Android și iOS cu peste 2 mld instalări la nivel global și peste 3 milioane în Romania! Nevoia de informație crește direct proporțional, motiv pentru care are loc primul eveniment educativ dedicat 100% TikTok-ului – World of TikTok!

Ce este totuși important pe TikTok în 2020, de ce lucruri trebuie să țină cont un creator de conținut pentru o activitate apreciată și de succes, cum poate măsura succesul, cum se pot promova produsele unui brand pe TikTok și ce planuri exista în viitor, aflam în cadrul primului live dedicat 100% TikTok-ului, sub conceptul World of TikTok.

Evenimentul se desfășoară LIVE pe pagina de Facebook World of TikTok și pe pagina agenției care a dezvoltat conceptul – Creative Energy Corner.

Live-ul va avea loc mâine, 8 iulie, de la orele 17.00 iar invitații primei ediții sunt Laura Savu – Global Community Manager TikTok, Mih Lovin, Managing Partner SQUAD Influencers și L2 Digital și moderat de Laura Pîrlog, Managing Partner Creative Energy Corner și creatoarea seriei de evenimente World of Instagram.

Participarea la acest eveniment este gratuita. Link eveniment aici.
Hashtag-uri recomandate pentru această ediție: #worldoftiktok #tiktokevent

Evenimentul World of TikTok este un concept creativ marca Creative Energy Corner.

#adolescenteen

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments