Foarte multă lume spune că educația a cam luat-o la vale de ceva timp în România. O alternativă o reprezintă Twinkle Star Piatra Neamț ce vine în ajutorul tuturor copiilor și adolescenților din oraș. Twinkle Star Exam Centre, pe numele complet, a fost desemnat „Cel mai Bun Centru de Pregătire Pas-cu-Pas” din România și „Gold Preparation Centre”de către Departamentul Cambridge Assessment
English din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie. Deci, după cum ne-a dat toți seama, este un centru de pregătire la Limba Engleză. Acest centru și-a propus ca vara asta să facă ceva pentru educație, așa că și-au pus pe listă mai multe proiecte și activități ONLINE și GRATUITE. Deci, oricine și de oriunde poate participa la aceste evenimente. Primul eveniment este intitulat ”Twinkle Star Summer Challenge”. După cum îi spune și numele, este un challenge. Și pentru că este un concurs, trebuie să aibă și un premiu. Premiul este un curs de limba engleză în valoare de 500 de lei. Pentru a intra în cursa pentru acest premiu trebuie să publici un desen cu steluța Twinkle și pentru a câștiga trebuie să strângi cele mai multe likes. Twinkle Star îți recomandă să folosești următorul hashtag: ”#concursenglezapiatra” în cadrul postării. Înscrierile se fac până pe 3 august pe site-ul https://bit.ly/2DApr8L.

Al doilea eveniment se numește ”Thursday Games”. Acest eveniment se desfășoară în fiecare joi de la ora 17:00 în perioada 23 iulie – 28 august 2020. În cadrul acestui eveniment vor fi niște jocuri menite să îi determine pe copii să învețe noțiuni foarte importante fără ca ei să își dea seama. Înscrierile se fac pe site-ul https://bit.ly/30dJeT2.

Ultimul eveniment se desfășoară în fiecare vineri din luna august de la ora 17:00 și se numește ”Sesiuni de testare online”. După cum sugerează și numele, sunt niște sesiuni de testare online gratuite pentru ca tu să îți descoperi nivelul tău de engleză. Înscrierile se fac  pe pagina https://bit.ly/32nIAVY.

Mai multe detalii pe TwinkleStar.ro sau la telefon: 0371.504.305.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments